Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten rysare ......


Fullmånen likaså


Med mörkret kom natten
Fullmånen likaså
När mörkret kom, kom även den svarta katten ut med sina glansiga gula ögon i jakt på en råtta eller två
När mörkret kommer gäller det att man ser upp
För om man inte ser sig för kan man bli drabbad av någonting olyckligt
Något så hemskt
Någonting så hemskt att ingen annan ens kan förstå
Hur förskräckligt som helst
Och då hjälper det inte att få luta sig emot en axel, för då känner man sig så olycklig så
Hur kunde det här hända
Hur kunde det här ske
Det här händer bara andra och inte mig
Det här är någonting som man bara får se på Tv……

Med mörkret kom natten
Fullmånen likaså
Så se dig för
För om det blåser ute, så måste du hålla i hatten …..

Ken Cassel
7/5-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-07 16:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel