Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek är vad vi alla behöver ...


Det finns ingen att jämföra dig med
Tycker att du är så vacker och underbar, så öppen och glad
Får mig alltid att le
Varje gång som du ler, vill jag bara ha mer och mer
Älskar när du ler, för det är det bästa som jag vet
För när du ler vet jag att det är emot mig
Inte konstigt då att jag, älskar dig ……..

Kärlek är vad vi alla behöver …..

Ken Cassel
7/5-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 248 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-07 16:43



Bookmark and Share


  dalida_bl
*ler sött*...he,he
2009-05-07

  Junitvillingen
Ja, vem behöver inte kärlek? Den borde vi alla slösa ordentligt med - men på rätt sätt så klart. Fiiiin text, Ken!
2009-05-07

  Yrre VIP
Så sant och bra skrivet!
2009-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel