Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte som han tror


Han trodde
att hon bara var
trött
nu igen
jobbat hårt
och länge
han trodde
att huvudvärken
var kronisk
att doktorn sagt
att det finns inget
att göra
åt
han trodde
att hon bara
behövde vara ifred
ett slag
så skulle allt
snart
ordna sig


han trodde
att hon bara var
trött nu igen


men

han visste bara inte
att hon




inte

älskade

honom

längre




Fri vers av Havanna
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-07 21:05



Bookmark and Share


  peter markurth
asg, slutet var kul.... dår fick han en läxa
2009-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna