Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Delar av mig i en röd resväska


För mycket för att gå oberörd

för lite för att stanna

och mellanrummen skaver hårt


Desperat försöker jag packa ner mitt liv i en röd resväska
som inte ens är stor nog att rymma mina ord om honom
Jag vill spendera tid med morgondagen
men mina klockor går fel
och jag måste samla ihop allt jag behöver för att slippa känna
Känslor, blickar och bitar av mig åker ner i svart foder
Jag sparar, rensar, kastar
och vill slå sönder spegeln som vi tittat i tillsammans
för jag klarade aldrig att täcka all trasighet med mitt otillräckliga språk

Glimtar av han i bakfickan
skratt med henne i papperskorgen
och nätter med de andra i innerfacket

Med överfull väska och tankarna ätandes genom huden
stänger jag dörren bakom mig
Även denna gång
låter jag fötterna bränna mot marken allt för fort
och går vilse innan jag ens hunnit till andra korsningen


För snabbt för att vända om

för sakta för se framåt

och mellanrummen skaver hårt




Fri vers av Spegelvänd
Läst 466 gånger
Publicerad 2005-09-20 16:56



Bookmark and Share


    glittermagi
oh herregud.
2006-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Spegelvänd
Spegelvänd