Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att brinna





Hennes hud var likt brisen från en vårvind; en smekning, en kram.
Hennes hjärtslag likt tidens cykler, vaggade mig till sömns.
Jag låg hos henne och lyssnade till hennes andetag, och jag grät.
Grät för att jag ville inte att det skulle ta slut.
Jag nära henne, hon hos mig...

...men jag var tvungen att gå...


"...älskar dig...!"




Fri vers av Henrik Svensson
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-09 11:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson