Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack Poeter.se!! Bilden visar min glädje över att Pauline kommit in i mitt liv:-)


* Pauline och jag *


Vi förstår det inte själva
men ibland tror vi
att vi är samma person
för vad vi än pratar om
så har den andra
varit med om samma sak
vi upptäcker fler
och fler likheter
nästan så det
känns kusligt
vår vänskap är helt ny
och det är Poeter.se
vi har att tacka
för att vi mötts
så här mitt i livet
Hon är min själsfrände
min vackra vän
någon jag för bara
en kort tid sedan
inte ens visste fanns
Vi har vår gemensamma tro
och vi tror att Gud
haft ett finger
med i spelet
att Han sett till
att vi, när vi båda behövde
det som mest,
korsat varandras väg
Hon är min tvillingsjäl
min pärla
detta är så stort, så mäktigt
och aldrig, aldrig
vill vi förlora varandra
Pauline och jag


* Tack Pauline för att du är du *
**************************




Fri vers av Junitvillingen
Läst 252 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-05-09 14:11



Bookmark and Share


  Maria T
Underbara äro Herrens vägar.
2009-05-10

  Larz Gustafsson VIP
Lyckönskar er båda och vill passa på att säga att jag har poeter.se att tacka för enormt mycket när det gäller nya vänner.
En av dem skrev nyligen en underbart fin hyllning till mig på sin blogg... Den är jag enormt lycklig över.
2009-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen