Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till min bästa vän. i depression förlorad utan att söka hjälp, envis som alltid. jag saknar dig.


vännen

du är min solstråle
den fasta lysande punkten
som burit igenom allt
jag kan inte bära dig nu
hur mycket jag än vill lyfta
kan jag bara lindra tyngden

men hur ska du kunna flyga
om du inte har vänner som vingar
allt behöver inte bara vara ditt
delad tyngd är inte dubbel vikt
den är halv

det är okej om det är svårt
att lyfta mungiporna
men jag vill inte vara utan dig
hjärtat väger så mycket mer då
jag vet du kan klara allt du vill
du har klarat så mycket

jag vill inte vakna imorgon om fem år
tänka på dig som tjejen
nära vänner men hon bara försvann
du är inte där än
snälla löp inte det loppet
ge inte upp

även om jag inte gör så mycket
som jag helst av allt önskade
att jag kunde göra
så vet
jag släpper inte taget
jag glömmer inte
du är min vän
alltid




Fri vers av thepinkprincess
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-09 19:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

thepinkprincess
thepinkprincess