Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden: min " oas " - min veranda!! ( här " poetar ", ritar & målar, filosoferar jag! )


INBJUDAN!

Solen värmer
så jag dukar bordet
på verandan
sötaste sommarduken
nykokt kaffe
the´med smak av björnbär,
hallon eller äpple & kanel
- bara att välja!
vaniljbullar
mintkakor med chokladglasyr
hembakad dajmtårta
samlar ett stort gäng
för prat, skratt
poesiläsning
och sång till gitarrspel

kommer du?




Fri vers av Junitvillingen
Läst 333 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-05-10 11:52



Bookmark and Share


    FinnRaggarn
Har myggen kommit ,om inte då kommer jag till vaniljbullarna.
2009-05-15

  Lars Hedlin
Härligt.....
2009-05-11

  Eaglemountains VIP
Jag glömde ju säga, vilken vacker himmelsk oas Du har .....
2009-05-11

    sunnanvind
jag kommer!:))
2009-05-10

  Sladjana Zubcevic
Å vilken underbar inbjudan vännen min.
2009-05-10

  Maria T
Ja tack.
Vilken underbart vacker veranda
"oas"
2009-05-10

  Majalis
Åh, jag är redan där! Kaffet luktar så gott..
2009-05-10

    ej medlem längre
I'll bring the guitar!
2009-05-10

    ej medlem längre
Ja -
gärna honung
och mjölk
i teet
Tack:)
2009-05-10

  issac.a.m
Underbar inbjuden...
jag kommer......
2009-05-10

  Jari Riikonen
Jösses vilken inbjudan. Det är ju som om man redan sitter där bland lukten av nykokt kaffe, poesin som flödar. I bakgrunden hörs sången, gittaren. Ja nog är det enklare att leva i den världen.
Tack, behövde den positiva energin, verkligen
Jari
2009-05-10

  Carola Bouvin
Å vilken underbar inbjudan, så mysigt.
2009-05-10

  blaite
Vilken sommrig altan..här regnar det och jag har värsta allergin..
2009-05-10

  Suzy med punkterna
Låter otroligt frestande;=))
Bor du inom hyfsat avstånd så absolut!
2009-05-10

  Larz Gustafsson VIP
Fast jag är diabetiker tackar jag tveklöst ja.
2009-05-10

  Lilla My* VIP
Vem kan motstå en sådan vänlig inbjudan att sitta i denna oas!!
2009-05-10

  Nikolai Jungsin VIP
skulle vara underbart ju..
2009-05-10

  LenaJohansson VIP
Guuud, jag kommer. Kan jag bo där?Härlig läskande otroligt vansinnigt eftertraktad idyll för mig.
2009-05-10

  Ewa-Britt Nilson VIP
Oh jag kan flyga dit
till Dig direkt, när Du
bjuder så käckt, för
kärlekens vingar
alltid gott en svingar
så hör Du nått som klingar
är mig Du ser, som faller ner...
För i tanken är jag där...
I Din Lustgård Eden så
vacker i vårt Sweden...
2009-05-10

  Staffan Welroos VIP
när och var!? låter mysig, din oas!
2009-05-10

  Eaglemountains VIP
Tackar!!
2009-05-10

  Sturesdotter
trevligt...men du bor så långt bort!
2009-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen