Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt är då relativt


Hör om

ond bråd död

vad gör

mitt skavsår?


Ser sparvarna fly

från min katt

och ändå

är han älskad!


Lyssnar på framtidsvision

månens boendeform

men

om hundra år?


Har haft besök idag

visat dem mitt yttersta

äntligen kan jag vila!




Fri vers av Rosen VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-10 20:22



Bookmark and Share


  aol
verkligen bra livsposi gillas
2009-05-10

  Ronny Berk
ja - allt kan vara relativt men visst lockar framtidsvisionen, skavsåren till trots...
2009-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP