Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så jag bara skrev något.


som röda band

träden är fingrar mot himlen
de sticks och de rivs för vi har aldrig varit där
den tiden då musiken kunde ses i luften
som röda band
blommorna kunde vara av tyg
med små stygn
och där över flöt lila moln av lakrits
åskan bor i gräsets tuvor
och där kaninerna är som choklad




Fri vers av Vinnie
Läst 275 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-10 21:58



Bookmark and Share


  Qiwi
socker
2009-05-19

  Noomi Henning
jätte fin dikt
2009-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Vinnie
Vinnie