Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mitt ensamvandrarnamn... V(andrar) ale(na)


Vale

Sky vale säger man,
"...sky dråpsmannen!"
Men mitt namn skall inte skys,
och nån mördare är jag icke,
endast en vilsen själ
på nordiska regndränkta vägar...




Fri vers av Henrik Svensson
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-10 23:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson