Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Khanai krud buelnin khalatus (rapparkalja)


Kazaduzuzsiam

Zuluti Izra

* * * *

ambarazi selit iht

* * * *

erbam khalata...




Fri vers av Henrik Svensson
Läst 190 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-10 23:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson