Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alfabetet ....

Har precis blandat ihop alla bokstäver i en liten ask
Skakar nu om asken så att alla bokstäver hamnar huller om buller, så att de hamnar i en enda röra
Öppnar nu asken och tar fram tre bokstäver ifrån slasken
( längst ner i högen )
Aha
Först så får jag ett J och sedan ett Ä och till sist så får jag ett D
Jag tänker
Jäd är väl inget ord
Så jag tänker efter lite till och kommer genast på att det måste betyda
Jag älskar dig
Ja, så måste det vara
Det är en förkortning
Så tydligen finns det en ordning i kaoset med alla dessa bokstäver ..

Alfabetet …

Ken Cassel
11/5-09




Fri vers av Ken Cassel
Läst 219 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-11 15:52



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Alfabetet ja...visst betyder JÄD " jag älskar dig " men även " jag äggar dig " hahahaha;-)))
2009-05-11

  stella
Jaa...kanske dessa bokstavsbarn inte är så kaotiska? :)
2009-05-11

  Lotti
haha så olika vi associerar jag tänker med samma på början på Jädrar hihi
2009-05-11

  Stefan Höglund
Språket är den sanna vägen.
2009-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel