Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något känns...


så lyft min dag

fly all

oro

svinga dig

bort



Känn min lust

krama den...

mana den...

till den

fylls


Något är det

häri

som får

något

att brytas


Så ge mig

ord

eller något

jag kan ta

från

flyende narr




Fri vers av Rosen VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-11 19:01



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
SNYGGT!!!
2009-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP