Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mitt älskade barnbarn...


I min vagga


Du somnar

tungt

i min famn


under ögonlock

dansar

väckta drömmar


I kinder

andas

rosig värme


händer lindar

in mina


Slumra sött

från

dagen trött


jag ser du ler

i

vackra drömmar 




Fri vers av Rosen VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-12 09:05



Bookmark and Share


  Majalis
Så otroligt fint, ryser av välbehag!
2009-05-15

  Carola Zettergren
Å vad mjukt och varmt, innerligt vackert!!!
2009-05-12

    Bodil Sandberg
Underbart fin och varm poesi till barnbarnet..och mina tankar går
såklart även då till mitt eget..lilla Lukas..mitt första barnbarn

tack för vackraste bokmärke!!!
2009-05-12

  anits VIP
Underbart sköna vilsamma rader
2009-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP