Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det vuxenvärlden aldrig förstod...


Ångesthjärta

Det lilla flickebarnet
kväver sin gråt
somnar utmattad
efter att Nattens mörka drottning
vunnit kampen

än en gång




Fri vers av Junitvillingen
Läst 260 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-05-12 10:38



Bookmark and Share


  aol
underbart
2009-05-16

  Eaglemountains VIP
Berörande skrivet, men när den befriande sömnen tar överhand, då sjunker man in i drömmarnas land, och hoppas slippar mardrömmarna .....
2009-05-13

  Staffan Welroos VIP
kort och koncis. du får med mycket mer än vad orden säger! bra!
2009-05-12

  peter markurth
mkt illustrerande
2009-05-12

  CRAIDLARN
Mörkerrädsla? Monster under sängen? Rädsla för det outforskade... finns mycket som vuxenvärlden inte förstår!
2009-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen