Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min utsträckta hand är tom...

Tror du det lättar
om jag går bredvid dig
över hindren?
Snälla kämpa inte
på egen hand
bara av envis stolthet
ensam är inte
alltid stark
och det gör så ont
inom mig
när jag ser hur du
lider…




Fri vers av Junitvillingen
Läst 191 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-05-12 11:02



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA kan bara hålla med dig där..bra skrivet
2009-05-13

  Eaglemountains VIP
Omtänksamt skrivet - om att kunna be om en utstäckt hand, men ibland är man för stolt, eller så vågar man inte - "ensam är inte alltid stark" - i sanning skrivet
2009-05-13

  tova nilsson
En hand är inte alltid tom, bara för att ingen håller om fingrarna.
Din känsla för andra (som jag tror mig läsa mig till) är att hålla halva världen i handen.

Enkelt text, mycket känsla mellan raderna.
Jag tycker om. Mycket.
2009-05-12

  blaite
Ja det är värre att stå brevid..ja tar hellre smällen själv..
2009-05-12

    Bodil Sandberg
Så varmt och tröstefullt skrivet min vän..den utsträckta handen
så väl den behövs - om än den är tom..den finns..när tiden är inne
fantastiskt vackert!!!
2009-05-12

  Carola Bouvin
Ibland är man kanske inte tillräckligt stark att se när en öppen hand sträcks ut. Fin text.
2009-05-12

  Larz Gustafsson VIP
Ibland drar man sig undan på grund av att man tänker att ingen ändå förstår. Det känns totalt hopplöst.
2009-05-12

  Nikolai Jungsin VIP
Din hand är aldrig tom.. där ryms all världens visdom och kärlek
Ser du inte hur din hand fylls av ljus och omtanke?
2009-05-12

  Fredrik Stillesjö
Hej Touch of...

En trösterik dikt! Visst lättar det! Hälsar Fredrik
2009-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen