Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som en porrfilm ....


Barnförbjudet!!!

Hon står där på alla fyra naken och viftar på höfterna så att jag kan se hela häligheten
Hennes allra heligaste
Och vacker och härlig är den för där sitter jag i soffan och vill bara gå fram och smiska henne lite lätt på stjärten
för att sedan stoppa in kuken

Jag kan inte hjälpa det för hon är så sexig
En riktig förföriska
Som en våt dröm
Och hon vet vilka trådar som hon ska dra i för att göra mig kåt
Hon vet hur hon ska göra för att göra mig öm

Hon ligger där naken på rygg med särade ben och med uppnosiga bröst
Så inbjudande och god
Jag sitter där på soffan
Jag sitter där och biter mig i läppen för får jag inte älska med henne snart vill jag inte leva längre
För så som det ser ut nu, så är hon kvinnan på min jord
Hon är den som kan ge mig lite tröst ...

Ken Cassel
12/5-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 229 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-12 15:20



Bookmark and Share


  Marjavaara
Riktigt braa skrivet
2009-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel