Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är fri..

det sitter en man på en stol
och i sitt knä har han en pistol

mannen tittar rakt fram i tomma luften
hans min visar att han är ledsen

men samtidigt ler han , stora
tårar rullar ner för hans kind

han lyfter upp pistolen
och riktar pistolen mot huvudet

han öppnar munnen och skriker
som tårarna rullar ner för ansiktet \" jag är fri jag är fri\"

sen hörs ett skott och mannen faller ner på
golvet, och i fönstret sitter en trast och tittar på
mannen som ligger på golvet, den kvittrar och flyger iväg .




Fri vers av Morgan
Läst 429 gånger
Publicerad 2005-09-21 14:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Morgan
Morgan