Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har hört att hon inte har någon kille ...

Själv så fattar jag ingenting för själv så tycker jag att hon är så otroligt söt och fin
Så om ingen annan vill ha denna underbara varelse kanske det är på tiden att jag själv lägger in en liten stöt
Visar att jag finns till
Och om hon vill då vill, så kanske vi två kan bli som bästa vänner och inte bara skolkamrater
För om hon ger mig ett bra tillfälle så kommer jag att fråga Chans på henne
Och jag kommer verkligen hoppas att hon kommer att säga, Ja
för om hon gör det så kommer jag att bli så lycklig och glad
Men om hon säger, Nej! får jag väl gå iväg därifrån med svansen mellan benen
Olycklig så som bara jag kan va!!

Jag har hört att hon inte har någon kille ……

Ken Cassel
14/5-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-14 18:54



Bookmark and Share


  Blåbäret
du och dina stötar Ken...lägg in dom då :))
2009-05-16

  dalida_bl
Skolelever i samma årskurs ? Parallell klass?*skrattar*

Ken, du är bäst i dina drömmar...

Skåne kram..he..he
2009-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel