Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett snedvridet budskap

Johnny tatuerar in sin älskades namn
på sin ena arm
För de är ju så kära i varann
Lucille och han
Älskar varann
De två kommer alltid att hålla ihop
Tror han

Två veckor senare vart det akut
För det var då som Lucille gjorde slut
Sådär stod Johnny nu med Lucille´s namn på sin ena arm
och kände fy skam
För vad skulle nästa tjej säga om det här mån tro
Kanske hon vill få sitt namn på Johnnys andra arm
Vem vet?

Ett gott råd bara
Kanske bäst att tänka efter två gånger innan man skaffar sig
en tatuering
Ja, så att man inte ångrar sig
Vilket måste vara jobbigt...

Ken Cassel
14/10-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-14 19:16



Bookmark and Share


  Blåbäret
jag vill, vågar men avstår ändå eftersom jag är så rädd för att ångra mig om 10 år, eller så...
2009-05-16

  anits VIP
Gillar inte tatueringar, men många
tycker det säkert är tufft och snyggt
2009-05-14

  Larz Gustafsson VIP
Jag vägrar att tatuera mig.
2009-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel