Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sociala regler.

Tonfallet
är inte
trovärdigt.

Och tro inte

ni kan komma undan.

Jag ser
fläckarna lika mycket
som ni.





Fri vers av MaFilda
Läst 353 gånger
Publicerad 2005-09-21 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MaFilda
MaFilda