Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Herr Casanova

På lättaste vingar
flyger du
högt, högt
helt döv och blind
för verkligheten
men vad hjälper
goda råd
i en stund som denna
när herr Casanova
lindat dig
runt sitt lillfinger…




Fri vers av Junitvillingen
Läst 280 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-05-17 14:38



Bookmark and Share


  Passion>Me
Låt henne njuta ...
2009-08-05

  Sturesdotter
En farlig herre...
2009-05-17

  Nikolai Jungsin VIP
ack ja, av stukade vingar vi få lära oss i efterhand..
2009-05-17

  Majalis
Fötterna landar nog på marken så småningom, förhoppningsvis har man lärt sig något av flygturen:-)
2009-05-17

    ej medlem längre
Hon den högtflygande
kanske behöver väckas?
Bländande yta
kan förföra
men bara till den punkt
där uppvaknandet sker

Den blinda kan inte se
trots alla förmaningar
2009-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen