I de minsta vrårna blomstrar tysta fagra " />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I de minsta vrårna blomstrar tysta fagra 


Visor

 

I de galna trumpeternas tid

Bland vindtorra moln

Ljudet i virvlande dur

Floden stannat en stund

 

Skräddaren på sina snabba ben

Flyr till ett flytande blad

Gardinen fladdrar i moll

Pelargonian tappar en knopp

 

Boken av sagor har tagit slut

Älvorna reste sin väg

Klockan har slutat att gå

Natten är ensamt grå




Fri vers av madigan
Läst 284 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-17 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan