Den mjuka röda leran kan formas till

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den mjuka röda leran kan formas till




Krukan

 

I min vilja låg

Önskningar likt osådda frön

Väntande på sin sol

 

Nästan osynligt hårda små

Bortglömd i vita vardagars jäkt

Mellan morgon och tidig natt

 

Var någonstans finns den kruka

Som passar för deras jord

Ingenstans kan de själva gro 




Fri vers av madigan
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-17 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan