Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Valet vi gjorde...

Med varsin längtan
försöker vi
stå emot

med varsin saknad
härda ut

men älskade du

är det värt

plågan?




Fri vers av Junitvillingen
Läst 170 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-05-18 19:11



Bookmark and Share


    wildrosen
Plågsamt vacker....
2009-05-20

    Bodil Sandberg
nej inte ska man låta sig plågas
kärlek är till för att vågas..

känslofullt och vackert!
2009-05-20

  Eaglemountains VIP
Varför stå emot - och försöka härda, varför plågas .....
många frågor ...
2009-05-19

    ej medlem längre
Viktig fråga
ja, vad är
egentligen
hindret?
2009-05-18

  Suzy med punkterna
Finns det något värt den plågan att leva med saknad?
Fint skrivet men dina rader ger också tankar.
Vad är viktigast egentligen.
2009-05-18

  blaite
Ja det är en bra fråga..
2009-05-18

  Spir@
Ibland undrar man om de e värt besväret... Men oja visst e de de! Bra skrivet om en jobbig känsla =)
2009-05-18

  Sladjana Zubcevic
Underbart skrivet vännen min!
2009-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen