Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ni kan tänka er själva, så fri tolkning på den här .....


Våldtagen!!!


Mår så dåligt
Hatar dig
Har alltid gjort sedan den stunden och kommer att alltid så att göra för vad tänkte du på när du våldtog mig
Förstod du inte hur mycket som du skulle förstöra
Du förstörde hela mitt liv med din grisiga stil
Finns inte en chans i världen att jag någonsin kommer att älska dig
Hatar dig
Vill bara att du ska dö
Du är bara ett jävla svin
Måtte du ruttna i helvetet ……

Ken Cassel
18/5-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 222 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-18 22:21



Bookmark and Share


  objekt3
Om jag tolkar dig korrekt är detta självupplevt och inte ett försök att "så att säga" sätta sig in i en Överlevares perspektiv?


Jag svarar som om den är det.



Det finns ingen plats i den här världen för vuxna människor som berövar ett barn, eller för den delen annan vuxen människa även om jag i denna text tolkar "den våldtagna" som mindreårig, sin oskuld.
Det spelar ingen roll hur många gånger spiken slås ner i kistan. Varje gång är det oskulden som berövas. En oskuld som aldrig kan fås igen. En oskuld som färgar alla bedömningar av världen även om man tagit sig igenom och ut på andra sidan av både verkligheten och efterverkningarna.
Jag skulle vilja mig på att påstå att det är orimligt att till 100% förstå hur det känns och alla ringar på vattnet även om empati och sympati bidrar till en viss förståelse.

Jag vill, även om mina ord aldrig kommer räcka till, säga hur förbannat jävla ledsen jag är för din skull. Hur djupt orättvist det som hänt dig är och hur stark du är som orkar skriva om det och att du står på benen och lever! SÅ mycket cred till dig.

Om någon någonsin förklarar för dig att "du skall icke vara arg och hata, förlåtelse och bla bla bla": det är bull.
det finns handlingar och i och med det individer som inte förtjänar förlåtelse.
Det finns saker som aldrig kan förstås av friska människor och som aldrig skall accepteras.
Vuxna människor borde veta bättre. Någonstans har dess människor gjort ett medvetet val och ingen skall någonsin tro något annat.

Internet är fullt av dessa människor som under anonymitetens flagga uttrycker sina snedvridna åsikter.
Inget ont om internet.


Jag hoppas att du är fri.
Bliss!
~ Savannah
2009-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel