Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"There were ghosts in the eyes of all the boys you sent away" - B springsteen.


Koffein i tablettform.




En parad över ingenting,
ett tåg in mot stan.

Räls över ett osynligt Golgata,
blöd över en kuvad rygg -
i design av rätt snitt.

En smärta jag önskar fanns.



Solen faller över vår kommunalt
fabricerade droska.

Byt ut himlen.

Jag har konstgjort koffein som sköld.




Fri vers av David Calvert
Läst 241 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-05-19 00:43



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Vem vet...kanske hjälper den skölden...för stunden, om inte annat. Otroligt väl poetat är det i alla fall! Applåder!
2009-07-07
  > Nästa text
< Föregående

David Calvert
David Calvert