Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara lite lättsamt så där...


" Whooops " - gissa vad jag fann!!!

Fjäderlätta steg
på morgonpromenaden
en syrsas sång
- jag tar ett språng!

Hoppar över ett dike
jag har väl aldrig
sett dess like!
Det som döljer sig där
- gissa vad det är!

Nej, se det
får du inte veta
du får själv
sätta igång att leta!




Övriga genrer av Junitvillingen
Läst 469 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-05-20 10:08



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Härligt;=)
2009-05-20

  Larz Gustafsson VIP
Det är just vad det handlar om!
2009-05-20

  L Patrik W Johansson VIP
Jo jag såg katten den feta
säg vad kan den heta
;)

Be well,
LPatrikWJ
2009-05-20

    Bodil Sandberg
kanske en spunk?leer..

bedårande diktat!!!
2009-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen