Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
( tillägnad mitt syskonbarn med ett ovanligt funktionshinder )


En alldeles underbar liten pärla...



Till Camilla
*********

Med oförställd glädje
ser du världen
och människorna
ger av din värme
och renaste kärlek

Älskade du
måtte ingen
trampa på dig
göra dig illa
utan se dig för den
du är

en alldeles
underbar liten pärla
som gnistrar
och glimmar
i en värld
där människor
som du
behövs




Fri vers av Junitvillingen
Läst 240 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-05-20 10:11



Bookmark and Share


  xAnGeLx
vacker. sällsynta pärlor, så bländande vackra, men inte alla förstår dess skönhet. din kärlek lyser rad för rad, genuint, mycket värme i dina ord.
kram
2009-05-24

  Majalis
Har också glädjen att ha en sådan pärla till barn i min närmaste vänskapskrets. Den pärlan har lärt mig massor. Så vackert du skriver. Kram!
2009-05-20

  Suzy med punkterna
Skimrar som få genom dina ord här
2009-05-20

    Bodil Sandberg
Vackert och varmt till den lilla
underbara pärlan Camilla
2009-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen