Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara, bara ord...


Mellan förnuft och passion


Din doft
stannar alltid
kvar
för varje gång
du går

aldrig stannar
hela du
bara doften

men jag
kan inte
säga
nej

så du kommer
igen
och igen

för varje
kärleksstund
med dig
krymper min
självrespekt

och jag
förbannar ödet
som sände dig
i min väg

förbannar min egen
svaghet
som inte
kan stå emot

förbannar åtrån
och passionen
som tar över

och som sedan, efteråt,
bara lämnar
mig tom
vilsen
och ensam

ensam med
din
doft…




Fri vers av Junitvillingen
Läst 255 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-05-20 10:56



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Valet kan vara svårt mellan förnuft och passion - det som lockar mest vinner .....
2009-05-24

  Staffan Welroos VIP
lysande skrivet! impad (men utan att vara förvånad =))

/S
2009-05-23

  Lars Hedlin
Doft och minnen .....fint skrivet...
2009-05-21

  Suzy med punkterna
Känner verkligen dina ord..
2009-05-20

  Majalis
Ja, man förbannar sig själv. Samtidigt mår man bra i någon sekund...det är så svårt att vara utan de där sekunderna..Kram
2009-05-20

    Ken Cassel
Åh, så gulligt och sorgligt samtidigt

Kram på dig, min älskade vän
:))
2009-05-20

  Danne
jobbig situation....
men visst finns det sanna o
äkta?
2009-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen