att upptäcka och att upptäckas på livets väg

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att upptäcka och att upptäckas på livets väg




själsvän

jag har under veckor
gråtit tårar av taggtråd
smärtan att inte ha makt
utan bara hoppas och tro
under veckor har jag förtvivlat
undrat varför och förundran
hur stark man är
trots allt

mitt liv är som en resa
ibland vilse
men ändå ett äventyr
smärta och mörker
men ändå ljus

ljus att finna vänner
som förgyller vägen
man går på
att finna någon
som håller i en
när man inte orkar gå

du är mer än en vän
för du värmer mitt hjärta
du ger med ord
mer än du anar

att säga tack är för lite
för att visa hur
så..
jag lägger dig
i mitt hjärta
för evigt




Fri vers av ia
Läst 314 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2009-05-20 15:47



Bookmark and Share


  walborg
Kära Ia! Du skriver i tillit till det goda. Tack för Din fina dikt!
2009-05-22

  Eva Langrath VIP
Vacker och innerlig ordgåva till en vän
2009-05-20

    ej medlem längre
Om alla hade ditt älskvärda hjärta,hade vi alla varit mycket mer än de vi är-så oerhört medryckande text-sådan kärleksvisdom-för fint att kommentera !
2009-05-20

  Miss Mod
Att säga tack, kan verkligen vara ett för litet ord ibland, bra text.
2009-05-20

  Suzy med punkterna
Så fint skriver till denne någon....
2009-05-20

  issac.a.m
ja...det finns alltid vänner som hör o lyssnar
en underbar dikt
2009-05-20

  LassO
härligt med såna människor
2009-05-20

  Sladjana Zubcevic
"du är mer än en vän
för du värmer mitt hjärta
du ger med ord
mer än du anar

att säga tack är för lite
för att visa hur
så..
jag lägger dig
i mitt hjärta
för evigt"
Underbart skrivet!
2009-05-20
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia