Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själens speglar


Ögon
Ögon som stirrar
Ögon som ler
Ögon som flörtar
Ögon som gråter
Ögon som är fyllda med tårar
Ögon som förlåter
Hundögon

Ögonen
Ögonen finns i alla möjliga sorters nyanser och färger och det är de som är speglarna som går rätt in i människornas själar
Det är där som man oftast kan se hur en människa mår ….

Ken Cassel
20/5-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 273 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-20 16:25



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Kan tillägga att det är i Bibeln det står att ögonen är själens spegel.
2009-05-21

  Larz Gustafsson VIP
I så fall mår de flesta i Gävle ganska dåligt.
2009-05-21

  peter markurth
snyggt
2009-05-21

  kärleks ängel
därför finns det så vackra ögon!!!
2009-05-21

  anits VIP
Ögonen visar så väl hur man mår
2009-05-21

  Sladjana Zubcevic
"Ögonen
Ögonen finns i alla möjliga sorters nyanser och färger och det är de som är speglarna som går rätt in i människornas själar
Det är där som man oftast kan se hur en människa mår …."
Vackert skrivet!!!
2009-05-20

  Junitvillingen
Ögonen ÄR verkligen själens spegel och i dem kan man utläsa mycket:-))
2009-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel