Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett miljövänligt val


Seglar fram på ett öppet hav
Har inte bråttom till någonting
Tar det mesta med ro för klockan existerar inte ens här ute
Här ute finns bara dag och natt tillsammans med den vilda naturen
Och miljövänliga är vi också för vind är det enda som vi har som krav för att ta oss fram över den böljan blå, medan solen så vackert skiner på
Eller så stormar det
Hej och hå!
Kapten
Nu måste du gira, för titta vilken jättevåg
Den där vågen måste du bara försöka undvika för annars vet vi inte hur det kommer att gå …

Åh, vilken tur vi hade där Kapten
Det där var nära
Kunde se för mitt inre hur mitt liv passera revy där jag tog farväl av mina nära och kära ….

Kaptenen säger, självsäkert
Lugna ner dig lite nu, för här är det jag som är Kapten ..

Är ute och seglar
Seglar fram på ett öppet hav
Och det är endast lite vind som vi har som krav för att kunna ta oss fram någonstans
För att få oss att flyta fram …..
( hur miljövänligt som helst )

Ken Cassel
20/5-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-20 18:09



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Så skönt att kasta loss från klockan!
2009-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel