Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jagad ...


Tar ett djupt andetag
Pustar ut
I alla fall för stunden
Men det är som askan ur elden för än så kan jag inte känna mig så säker för jag vet att galningen fortfarande är efter mig
Ja, så än så har inte den här hjärtkärande historien tagit slut
Så jag tar ett nytt djupt andetag
Börjar sen att springa igen
Lägger benen på ryggen
Nu har jag kommit in i andra andningen
Om du ska lyckas fånga mig nu din galning, så måste du allt ha mer än tur ..,..,

Tar ett djupt andetag ….

Ken Cassel
20/5-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 236 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-20 19:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel