Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyllecell

Jag skrev mig ut och in med några rim
och allt var bra vid fjärde raden.
Jag tänkte mig en kväll med tjo och tjim
och tänkte mig att va' en glad en.

Så fick jag nobben redan vid entrén
utav en stor och myndig herre.
Jag ställde till en något dråplig scen
och sedan blev det bara värre.

Det blev ju inte bra på något vis
och inget lyckligt slut på kvällen.
Jag blev sen eskorterad av polis
som lät mig sova ut i cellen.




Fri vers av Erik L
Läst 528 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2009-05-20 19:51



Bookmark and Share


  När vi blir strukturer
Ha! Underbart. *visualiseras*
2009-06-21

  Junitvillingen
Trots allvaret i texten kan jag ändå inte låta bli att le. För där finns humor inbakat i verserna och det gör att texten lyfter så högt. Strålande skrivet!
2009-06-04

  Blåbäret
trots sin tragik så var det en underhållning att läsa detta väl formulerade verk...applåder
2009-06-04

  Bibbi VIP
Så kan det gå. Väl beskrivet.
2009-05-26

    Bodil Sandberg
Ja tänk hur det kan bli när man skriver poesi
hur raderna som skulle bära harmoni
plötsligt kan svänga av mot frustreri i fylle-logi

du är enastående Erik..tack för bokmärket
2009-05-22

  Eva Langrath VIP
Underbart flyt i texten och så kan det gå :)
2009-05-21

    känsla tanke handling
hahahahahahahaha
2009-05-21

  Suzy med punkterna
Hotell Gripen har alltid öppet;=)
2009-05-21

  aol
här har du en till som har varit i en sådan situation du fick verkligen mej att dra på mungipan
2009-05-21

  walborg
Vilkken härlig burlesk och på riktigt rim också. Man bara njuter. Antar att Du fått bra distans till kvällen och gjort bra poesi av alltihopa - som Bellman kanske?
2009-05-21

  Yvonne
Man får ju hoppas att dylik kväll blev en lärorik kväll. Fint flyt och fantastiska rim som vanligt.
2009-05-21

  Svartsilver
haha underbar text som piggar upp!
(skadeglädje e ju den sanna glädjen..du vet)
:D
2009-05-21

    ej medlem längre
har också vart i en mysig cell
fast minns bara första skålen
å sen vakna jag upp i cellen
kanon härligt!



gillar texten, bra skriven!
2009-05-21

    resilient
oj, jag gillar inte rimmad text men det här var genialiskt.
2009-05-21

  Maria Zena Viklund
du är så duktig på detta!
2009-05-21

    JJ VIP
Låter som ett något tungt uppvaknande morgonen efter! (ler). Jag har väl aldrig besökt detta hotell... men det sägs vara kallt när man vaknar. Bra dikt! Mvh. JJ.
2009-05-21

  Lena Renman
Väl ordat din vana trogen!
2009-05-20

    ej medlem längre
Bra humoristisk text!
2009-05-20

    papillon
Shit happens - fjäderlätt skriven, dagsverskaraktär i positiv mening. Snyggt, övermåttan snyggt! APPLÅDER!
2009-05-20

  Starfish-Aura
Hihi skoj text!
Gillar rim...mmm.

Fridens liljor
//Mjao
2009-05-20

  Larz Gustafsson VIP
Beklaglig situation men genialt formulerat.
2009-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Erik L
Erik L