Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kysser helvetet som smakar som blod i min mun

Jag kan känna smärtan ifrån den
Jag kan känna våldet
Förnedringen
Jag kan känna hur livet mitt börjar att rinna ur mig som i en fors
Så jag tänker
Om jag inte gör motstånd nu kommer jag att hamna i det här helvetet till slut
Och det är det sista som jag vill
Och det var när jag kom på det som jag började slåss
så det fanns ingen tid att förlora nu om jag nu skulle ha en chans att komma undan ifrån denna kyss ifrån helvetet
Kyssen som inte smakade mer än blod
Kyssen som inte smakade mer än ond bråd död …..

Jag kysser helvetet som smakar som blod i min mun
Smeker den
Men så kommer jag på att jag inte ens tycker om Bloody Mary …
:))

Ken Cassel
20/5-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 261 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-20 20:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel