Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av längtan till dig


Rör vid mig
med åtråfyllda
händer

låt mig andas
dig
i nattens heta ljus

så ska jag
möta dig
på sommarvarma
stränder

och sväva bort
på vågen

av vårt

kärleksrus




Fri vers av Junitvillingen
Läst 290 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-05-20 20:47



Bookmark and Share


  Havsjungfrun
jag säger bara wow! *ler*
2011-01-30

  tova nilsson
herregud, så fint
2009-05-24

  Eaglemountains VIP
Kärleksfullt i längtan, underbart vackert skrivet .....
2009-05-22

  Lasseman VIP
Håller med Änglasyster! du är helt fantastisk och dina texter gör att man har lätt för att sätta sig in i och känna i själens kammare när du skriver! man kan bli ledsen! men även väldigt glad! skönt att blunda och njuta och bara drömma sig bort ett slag! .. glad att vi är skrivarvänner .. applåder och kramar
2009-05-21

    ej medlem längre
Dina texter är väldigt bra =)
De gör en lite halvt sorgsen samtidigt som de skänker ett konstigt lugn till själen. Jättebra =)
Tack förresten för dina kommentarer =)
*applåd*
2009-05-21

  Staffan Welroos VIP
jävligt bra denna! Snygga, okrystade rim! bravo!
/S
2009-05-21

  Lars Hedlin
Underbart vacker...
2009-05-21

  Peter Stjerngrim VIP
Värmer och fyller ett hjärta som mitt, att få läsa sådana här underbart meningsfyllda flöden ... Fyller hjärtat med såväl hopp om som bekräftelse på att kärleken och romantiken fortfarande har en chans att överleva, fortleva och vidareutvecklas!
Vackert skriftat!
2009-05-20

  Roula O
kärleksfulla rader som andas värme och längtan...vackert!
2009-05-20

  Nikolai Jungsin VIP
drömlikt .. sagolikt.. små ord.. ömt sammansatta till en mjuk dans..
2009-05-20

  Suzy med punkterna
Längtansfullt och vackert ..
2009-05-20

  fröken a.
snyggtsnyggtsnyggt!
2009-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen