Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dumma dag

Vaknade idag, vaknade för sent.
Världen hade redan satt sina spår i min dag.
Hade redan förutsett hur det skulle vara.
En sketen dag.
En rutten dag.
Fylld med konstiga historier och otålighet.
Nu väntar jag bara på att få komma hem.
Slänga mig i sängen och känna minuterna gå sakta.
dumma dag,
kasta bort en dum dag.




Fri vers av miss_me
Läst 254 gånger
Publicerad 2005-09-22 15:51



Bookmark and Share


  Eduardo
hihi... det här känns igen.... tidigare seminarier :-( .... bra text!
2005-10-16
  > Nästa text
< Föregående

miss_me