Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädslor

Rädslan finns alltid där.
en oro för att lura
den man är

då någon ruskar på
ditt huvud

för att tala om
att man bara
ljög.


Oron finns alltid.
i allt det andra
bakom

tankens förlängning
i min rygg

för att några la dit
nån annans
känslor.


I en inre lättnad låg du då.
när osäkerheten byggde
broar

till andra sidan
av mig

för i de svalda orden
låg ett
erkännande. 




Fri vers av Rosen VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-22 17:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP