Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pilot


de fladdrande roterande

fittläpparna

fick honom att flyga

som den helikopterförare

hans glasögon

ville få honom till




Fri vers av ellevis
Läst 353 gånger
Publicerad 2009-05-22 15:29



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
I en grimas av läppar
gäller det att få in
en träffsäker kyss med något
manligt organ så



2009-05-24

  Ulf Lagerholm
den här är ju så pure nice, omöjligt gå förbi ute på flotiljen utan att stanna upp å le varmt
2009-05-22

    resilient
*skrattar*
humor är en underskattad komponent i poesi tycker jag.
2009-05-22

    Trast
fint
2009-05-22
  > Nästa text
< Föregående

ellevis
ellevis