Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så det här är ensamheten...

så det här är ensamheten-

nåväl är det inte värre än så här

så ge mig ett par minuter till

så kan vi se vartåt det hela bär

För det här var ju helt okej

mycket bättre än allt sorl och larm

mycket bättre än allt de som

får mig att tänka på min sista tarm


Så det här är ensamheten...kul....




Fri vers av operation mindcrime
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-22 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

operation mindcrime