Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens nyckel

Jag har funnit nyckeln till
hjärnans kaos

Som en gåva i present papper av blågråa ögon, brunt hår, sexig ända

Jag öppnar paketet långsamt , låter känslan svälla när vi tar varandra

Försöker att radera min paranoida med dit doftande hår

De där bruna som ligger som en vacker brasa och osar Tillit




Fri vers av Marjavaara
Läst 288 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-23 13:46



Bookmark and Share


  peter markurth
snyggt
2009-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Marjavaara
Marjavaara