Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

My boys

Det finns en komediserie på Tv som heter just så
Men varje gång som jag får se orden My boys kommer jag genast att tänka på mina egna grabbar
Mina pung kulor
För varje gång son jag kliar mig själv på pungen brukar jag säga till mina grabbar
Tjena grabbar
Hur är läget
Allt bra med er hoppas jag
Och jag är så tacksam för att jag har mina två grabbar kvar för farsan och en annan polare har varit tvungna att operera bort en av sina
Uhhh, så hemskt
Stakars satar….

My boys …..

Ken Cassel
24/5-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-24 08:57



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Mig skulle det inte spela någon roll.
Jag har ändå ingen användning för dem.
Vet dock om en man som tvingades operera bort båda.
Undrar om det påverkar röstläget...
2009-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel