Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den grönaste dalen

Älskade
bli här hos mig
jag vill visa dig
vägen till
den allra grönaste
dalen

dalen
där alla färger
exploderar
och sinnena fylls
med både ro
och lust

där inget är
förutsägbart
och resan blir
så lång
som vi själva
vill

här – ta min hand
så tar vi
språnget

du behöver inte
vara rädd
det är inte
farligt alls

att flyga...




Fri vers av Junitvillingen
Läst 259 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-05-25 09:27



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Oj säger jag bara..........det är inte farligt alls, att flyga;=)
2009-05-25

    Bodil Sandberg
Underbar titel underbar dikt...
här ta min hand så tar vi språnget..
du behöver inte vara rädd det är inte farligt alls

vilken kärleksvärma!!!tack för denna fantastiskt vackra text!!!
2009-05-25

  Eaglemountains VIP
Helt underbar .....
2009-05-25

    ej medlem längre
Temat
kommer tillbaka
i din diktning

Att våga
trots allt

fint!
2009-05-25

  Spir@
Så som du beskriver de hela, får mig att lita blint på dig! Så jag följer dig gärna om din älskade fegar ur... =)
2009-05-25

  Fredrik Stillesjö
Hej A touch...!

Känns som man är den där fågeln som skall ta språnget över branten. Rädslan strömmar i blodet, men den utsträckta handen får en att göra det ändå. Bra, tycker Fredrik
2009-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen