Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har tröttnat på att städa upp efter dig...

så hädanefter får det se ut som ett slagfält här hemma
Orkar inte bry mig längre
Så om det ska bli något städat får din mamma ta hand om det
För hur många gånger har jag inte tjatat på dig att du måste lära dig att städa efter dig själv
Diska
Bädda sängen
Ta hand om dina nytvättade kläder som bara ligger som en hög på din säng
Och sen ska vi inte prata om alla kläder som du sprider ut över hela lägenheten
Så jag har tröttnat på att städa upp efter dig
Så hädanefter låter jag din mamma ta hand om dig
Försöka uppfostra dig
Vilket jag redan vet att hon inte gör eftersom hon hela tiden är så upptagen med sig själv
Och när hon sen kommer att skylla på mig att jag inte hjälper till att städa hemma kommer jag bara att säga
Prata med din tolvåriga dotter
Det är hon som stökar ner
Och det vet du mycket väl om
Så kom inte till mig och klaga för det har du inget för
Och om du då vill skiljas ifrån mig, så okej
Det är bara att tuta och kör
För jag skiter i vilket
För jag vet redan om att du inte älskar mig så mycket längre för du är allt för upptagen med dig själv
och dina thaikompisar ….

Jag har tröttnat på att städa upp efter dig, säger jag till min dotter
Styvdotter kanske jag ska lägga till ….

Ken Cassel
25/5-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 239 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-25 16:00



Bookmark and Share


  anits VIP
Ta hand om dig själv, håll ordning
på det som är ditt, så syns det snart
vem som stökar till
2009-05-25

  Junitvillingen
Sätt dig lugnt med armarna i kors och gå i strejk!! Kanske vaknar både mor & dotter när hela hemmet förfallit alltmer...om inte får du väl flytta in i ett tält eller en husvagn eller nåt så får de bo i röran;-)
2009-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel