Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför just mig?!

Efter att ha blivit brutalt våldtagen av ett par män hoppar jag in i duschen gråtandes
Känner mig smutsig och äcklad
Måste bara tvätta bort dessa synder
Varför
Varför våldtog de mig
Just mig
Det här händer inte mig
Det här är någonting som jag brukar läsa om i tidningen
Är jag så vacker eller tänkte de bara med kuken
Jag bara undrar
Varför just mig……

Efter att ha blivit brutalt våldtagen …..

Ken Cassel
25/5-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-25 19:06



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Starkt om något som sker mitt ibland oss och kan förstöra resten av livet för den som blir utsatt. Mkt bra skrivet vännen:-)
2009-05-25

  Larz Gustafsson VIP
Så Märta Tikkanen hade fel...
2009-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel