Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag, du, vi

låt mig drömma
likt Törnrosa
och sova tills regnet
väcker mig i din famn

låt oss lyssna
till de fallande vattendropparna
och jaga regnbågen
vid världens ände

låt oss drunkna i kärlek
eller i varandras ögon
och sjunka tills vi
inte kan ta oss upp igen

låt oss glömma allt
men inte varandra
och för en stund låtsas
att det finns ett "vi"




Fri vers av fröken a.
Läst 177 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-25 20:42



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Dröm, saga...allt är tillåtet - bara man får le en låååång stund...
2009-05-25
  > Nästa text
< Föregående

fröken a.
fröken a.