Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spegelns spegelbild


om man har en spegel framför sig

och en bakom sig

så kan man se väldigt långt

man kan nästan se början på allt
eller slutet om man så vill

det är lite skrämmande
men ändå vackert på något sätt

ringar på vattnet
kan aldrig försvinna
de kan ebba

men aldrig ut

likt skri ut i etern
vars ljudvågor aldrig helt försvinner

handlingar och möten
har också sina oändliga ekon

bara för att vi inte hör så bra
betyder inte det

att vi inte gör någon skillnad.




Fri vers av barfotafantomen
Läst 217 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-17 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

barfotafantomen
barfotafantomen