Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtats sorgsna melodi


Det finns ingen gråt
så smärtsam
och tårfylld
som den du precis
lämnat kvar
sen du gått
den lindrar väl kanske
små smulor
i sänder
men i detta nu
har jag sett
och förstått

det finns ingen
smärta
så svår som
just denna
när dörren blev stängd
till den värld
som var vår
när stunder vi delat
försvann likt en
dagdröm
och kärleken blev
till en sång
från igår




Fri vers av Junitvillingen
Läst 312 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-05-26 12:50



Bookmark and Share


  erkki
Denna dikt berör. Alla har nog känt så någon gång.
Jag ser rimorden gått resp förstått och vår resp igår. Tror den vinner på nytt stycke där, så de annars fint subtila rimmen lyfts fram
2009-05-27

  Lars Hedlin
Kärleks smärta...gör så ont så ont....ibland kanke ett nödvändigt ont...fint skrivet vännen ..
2009-05-27

  Spir@
Berörande vackert och vemodigt!
2009-05-26

  Suzy med punkterna
En målande smärta.....vackert skrivet och berör mig
2009-05-26

  walborg
Så fin rytm och komposition och fint innehåll. Tack snälla. MB
2009-05-26

    ej medlem längre
man får fatta nya bar
när verkligeheten
blir ofattbar
2009-05-26

  Nikolai Jungsin VIP
en sorgsen efterklang av den kärlek som flytt..
2009-05-26

  Majalis
Ja, den smärtan är tung att bära. Underbart beskrivet trots det onda!
Kram
/Majalis
2009-05-26

    Ken Cassel
Instämmer med Yrre

Kramar!!
:))
2009-05-26

  issac.a.m
Väldigt vackert och berörande ...
2009-05-26

  Yrre VIP
Å så sorgslig! Men vacker!!
2009-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen